Opdracht


schilderij 170x170cm
schilderij 170x170 cm thema: visionair


Zoekt u een schilderij in een bepaalde kleur, maat of met een specifiek thema? Dan bent u bij M.O.S. aan het goede adres.

VOOR BEDRIJVEN
U heeft een bedrijf om trots op te zijn. Dat wilt u uitstralen naar uw klanten. Op een goede, stijlvolle en exclusieve manier. Heeft u weleens aan de mogelijkheid gedacht om een schilderij op maat te laten maken? U krijgt nooit meer een kans voor een eerste indruk.

LIVING
Een kunstwerk in huis is heel persoonlijk, het is niet altijd makkelijk om een schilderij te vinden die aansluit bij uw wensen. M.O.S. komt bij u langs om de sfeer te proeven en maakt daarna in nauw overleg een schilderij op maat.


Voor muurschilderingen en decoraties kunt u ook bij M.O.S. terecht. Wilt u in uw keuken bijvoorbeeld de muren gesponst hebben zodat deze een verweerder uiterlijk krijgt? In overleg is er veel mogelijk.

muurschildering wijnkelder Zwolle
gesponsde muren in serre Harderwijk

M.O.S. maakt in nauw overleg met u een prijsopgave. Daarna gaat zij aan de slag. Zij gebruikt hiervoor uitsluitend kwaliteits linnendoeken in gewone dikte (2 cm) of dubbeldikte (4 cm). Maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een houten paneel in elk gewenst formaat. De levertijd hangt af van het thema en de intensiviteit van het schilderwerk. Mail M.O.S. gerust voor meer informatie.